Despre mine

Bună ziua,

Eu sunt Alin, in primul rând, bun venit pe site-ul meu web, și mulțumesc pentru că ați avut timp sa citiți această mică secțiune a acestuia. Aici vă voi povesti despre mine și despre călătoria pe care am continuat-o pentru a ajunge până unde sunt acum.

Uneori, visele devin pasiuni. Ele locuiesc în noi, uneori ani de zile, dar se pot aprinde brusc dintr-o singură scânteie și pot intra în realitate. Pentru mine, fotografia este una dintre acele pasiuni. Nu numai că iubesc ceea ce fac, dar surprind și dragostea cuplului în schimb. Fotografia a devenit o pasiune neașteptată a mea. Niciodată nu mi-am propus să fac parte din fotografia profesională de nuntă, la fel cum nu am plănuit niciodată să-mi încep propria afacere, dar am devenit profesionist

SĂRBĂTOAREA NUNTII

Nuntile sunt mereu frumoase! Cu toate acestea, emoția poate fi copleșitoare pentru cuplul fericit, apărând aproape ca o ceață pentru ei după aceea. Prin intermediul fotografiei, ziua poate fi documentată și experimentată din nou în priviri minunate. Unii fotografi se simt intimidați de nunți din cauza presiunii înalte a acestei frumoase sărbători a iubirii. 
Personal, nu simt această presiune. Asta din moment ce cred cu adevărat și cu pasiune că, dacă fotograful de nuntă se încapsulează în sărbătorile jucăușe, vesele și frumoase, momentele vor apărea firesc. Pentru a surprinde cel mai bine momentele, ar trebui să vă permiteți să va bucurati de ele.

CAPTURAREA MOMENTULUI

Un lucru la care mă bucur cu adevărat în privința nunților în calitate de fotograf este faptul că există întotdeauna momente de surprins și situații noi, interesante, la care să mă adaptez.

Visele și pasiunile continuă să-mi hrănească și să-mi aprind entuziasmul, la fel ca și sprijinul și dragostea familiei mele. Iubesc cu adevărat și fără îndoială ceea ce fac.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta, botez, sedinta foto sau orice alt eveniment in Pitesti? Sunt încântat vă ofer servicii pentru evenimentul vostru. Mi-ar face o deosebită plăcere să ne cunoaștem!